Årstämma 26 maj

Kategorier: Nyheter.

Föreningen är enligt lag skyldig att hålla årsstämman inom vis tid efter räkenskapsårets slut, även under rådande omständigheter med Coronapandemin.
För att begränsa risken för smittspridning under stämman har Styrelsen vidtagit en del åtgärder, i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd. Vi ber er också var och en att följa de råd som myndigheterna utfärdar.

Tisdagen den 26 maj kl 19.00 hälsar vi medlemmar eller ombud välkomna till  Gröna Lund i Lerdala. Stämman kommer  att genomföras ute och under tak. Stolar ställs ut så vi håller avstånd till varandra.

Anmälan krävs!  Endast medlemmar eller ombud. Du anmäler dig på telefon 0511-64520 eller mail kundtjanst@vallebygdens.se

Vid sjukdomssymptom vill vi att ni stannar hemma! Utnyttja i möjligaste mån möjligheten att rösta genom ombud med fullmakt.

Vår målsättning är att hålla stämman så effektivt vi kan tidsmässigt.

Separat kallelse kommer att skickas ut enligt stadgarna till medlemmar.

Årsredovisning, samt övriga handlingar finns nu tillgängliga på vår medlemssida www.vallebygdens.se eller på kontoret. Du som är medlem och inte har lösenord, maila till kundtjanst@vallebygdens.se så får du lösenordet via mail.

Ovanstående enligt de regler från folkhälsomyndigheten som gäller idag gällande Covid -19  och ändras förutsättningarna  återkommer vi med information.